Foredraget 20.000 km i frit fald – et liv som faldskærmsudspringer


“20.000 km i frit fald – et liv som professionel faldskærmsudspringer” handler om mit liv indtil nu i faldskærmsverdenen.

Fra barnsben i en lille faldskærmsklub på en flyveplads og første spring som 9 årig, til min tid som elev, Danmarksmesterskaber, arbejde som instruktør og fotograf i USA, Europa og New Zealand, opstarten af Dropzone Denmark – Danmarks eneste professionelle faldskærmscenter og største faldskærmsskole, afviklingen af verdensmesterskaber midt i en storby, verdensrekorder, involveringen i Hollywood-film og ikke mindst Everest Skydive Expedition, hvor jeg blev en del af holdet der springer faldskærm i Nepal, fra 8000 meter ved Mount Everest.

Undervejs i foredraget vil der blive grinet og gyset efterhånden som anekdoter og historier kommer frem.

Et foredrag med hudløs ærlige fortællinger om en sport og passion som er blevet til en levevej, og indtil videre til ca. 8000 spring eller hvad der svarer til sammenlagt 5.5 dage i frit fald, 20.000 km – eller ca. halvvejs rundt om jorden.

0
Spring

KONTAKT MIG FOR AT HØRE NÆRMERE OG BOOKE ET FOREDRAG I DIN FORENING, VIRKSOMHED, SKOLE ELLER ANDET HER

Ring til mig på 42 68 81 95

Vil du gerne fortælle mig om en tur du har været på, høre mere om hvad jeg går og laver, ønsker du råd om grej, vil du booke mig til et foredrag, eller lave et samarbejde så tag kontakt til mig