6km tandemspring


Få dit livs oplevelse – EU’s Højeste Tandemspring

At hoppe ud i faldskærm er en helt ubeskrivelig fornemmelse, der får adrenalinen helt op og ringe, men endnu mere når det er fra hele 6 km højde! Her kræves det at man har ilt på, på vej op i flyveren inden man springer ud! ”

Du får ikke mindre end ca. 25 sekunders ekstra fritfald – dvs. mere end 85 sekunder i frit fald inden din instruktør trækker skærmen!

Priser (pr. person)

Tandemspring fra 6km 5495,-
Depositum ved booking 500,-
Betaling på selve springdagen 4995,-
Tandemvideo & foto pakke fra 1195,-

Gruppebookinger

Kontakt os i god tid, så reserverer vi med glæde en bestemt dato til jer. Vi har kapacitet til at tage ca. 70 springere om dagen såfremt der ligger en forudgående aftale. Derudover kan vi også tilbyde forplejning og overnatning.

Så inviter dine venner eller kollegaer med til en dag, de aldrig vil glemme. Hvis du får 10 af dine venner/famile/bekendte med ud at springe, så får DU som bonus dit eget spring betalt.

Ring til Peter Svalø på tlf.: 22 40 11 17 og hør nærmere ang. gruppebookinger.

Foto/video pakke

Ønsker du at få optaget hele din oplevelse på video, så lad en af vores videomænd springe ved siden af dig og instruktøren. Vi laver en samlet video af hele oplevelsen, fra du ankommer til centret og til du lander på jorden med verdens største smil.

Pakken indeholder en super fed redigeret video med dit spring, både før og efter samt HD-still billeder som du får udleveret på et USB-stik umiddelbart lige efter dit spring.

Læs mere her

Hvorfor vente? Book dit faldskærmsspring allerede i dag!

Klik her

Det koster kun 2.695,-
for et tandem spring du aldrig glemmer.
Gavekort? Læs under FAQ