FAQ (ofte stillede spørgsmål)

Hvornår kan jeg komme ud og springe?

På forsiden af vores hjemmeside kan du trykke på “book nu”. Når du trykker der kommer du videre ind på vores kalender. Her kan du se alle de ledige dage og tider. Du kan vælge at booke med det samme, eller vente til en anden dag – Men husk, en anden kan tage din udvalgte tid imellemtiden hvis du ikke booker med det samme!

Jeg har et gavekort fra en ekstern partner?

Har du f.eks. et gavekort fra DuGlemmerDetAldrig, så kan du ikke booke via vores hjemmeside. Der skal du skrive en mail til info@dropzonedenmark.dk med informationer om hvornår og hvilken tid du vil springe (Du kan altid finde ledige tider herinde på vores hjemmeside via. “book nu” knappen) Ud over dato og tid, så skal vi bruge følgende: Navn, Fødselsdato, Telefonnummer, vægt samt om du ønsker dit spring videofilmet.

Hvad med vejret?

Faldskærmsudspring er meget afhængig af vejret og vi kunne aldrig drømme om at springe med dig, hvis ikke vejret levede op til vores strenge sikkerhedskrav! Vi ringer altid minimum 3 timer inden dit ankomsttidspunkt – og nogle gange før hvis vi på forhånd kan se vejret driller. Dog kan vi også være uheldige at vejret bliver dårligt inden for de 3 timer inden jeres ankomsttidspunkt, hvorpå vi selvfølgelig prøver at ringe hurtigst muligt. Ved dårligt vejr eller andre omstændigheder ombooker vi selvfølgelig uden beregning! Bare giv os et kald, også finder vi en anden dag der passer.

Hvad skal jeg have på/medbringe?

Dette er afhængigt af den tid af året du skal springe. I løbet af de koldere måneder er det tilrådeligt at bære flere varme tynde lag. Om sommeren kan man springe i shorts og T-shirt! Flade sko er ideelle som fodtøj til springet (f.eks. løbesko ol.) Du låner en “Dropzone Denmark springdragt” til at bære over dit tøj, sammen med en hat og briller.
Ting du ikke kan have på ved faldskærmsspring:
– Hættetrøje
– Dynejakke
– Sko med høj hæl
– Kjole
– Smykker/halskæder/ure og lignende

Kan jeg selv tage et kamera med på mit spring?

Du kan desværre ikke selv medbringe et kamera på dit spring, heller ikke et “gopro” eller ligende. For at springe med et kamera hos Dropzone Denmark, skal man have mindst 150 solospring, og igennem en særlig uddannelse med en af vores instruktører. Dette skyldes sikkerhed. Et kamera fjerner fokus på springeren sikkerhed og rutiner under springet, og kan ved et tandemspring være i vejen for instruktøren.
Hvis du ønsker billeder og video af dit spring, har vi forskellige professionelle løsninger til dig. Se Her!

Er det sikkert at springe faldskærm?

Tusindvis af mennesker springer faldskærm hvert år. Faldskærmsudspring er en ekstrem sport og derfor er der knyttet visse risici. Men sammenlignet med andre ekstremsporter såsom skiløb, snowboard, bjergbestigning osv. Så har faldskærmsudspring langt færre skader.

Vi har skrevet en lille artikel om sikkerheden. Du kan læse den Her: Klik

Jeg bærer briller og/eller kontaktlinser, vil dette blive et problem?

Der er ikke noget problem- Vi vil gerne have at vores kunder kan nyde udsigten! Briller er brugt af mange springere og derfor bruger vi særlige goggles (Lufttætte briller) som passer over dine egne briller.

Kan jeg medbringe tilskuere?

Dit store spring må du naturligvis gerne dele med venner og familie , men sørg for, at børn er under opsyn hele tiden.
Vores nybyggede faldskærmscenter er bygget med fokus på vores kunder, og derfor har vi alle faciliteter til at gøre din dag herude en oplevelse – også for dine venner som ikke vil springe.
Foran vores hangar har vi et tilskuerområde, og tandemspringerene vil lande lige foran dette område. Vi beder vore kunder forstå, at flyvepladsen og landingsområdet er afspærret for jeres sikkerheds skyld, og at man forbliver inde bag hegnet.

Vores faciliteter inkluderer Nomad Bar som serverer mad og drikke til vores kunder, dog ikke alkohol til vores springende gæster før efter springet. Skulle du ønske at afholde din fødselsdagsfest, bryllup, jubilæum eller konfirmation hos os, kan Nomad Bar levere det hele. Vi arrangerer gerne din fest. Kontakt venligst vores reception (info@dropzonedenmark.dk / 22 40 11 17) for hjælp.
Man kan få adgang til vores beach volley bane. Bare henvend dig i receptionen.

Kan jeg spise mad før mit spring?

Ja, du kan. Der er ingen grund til hvorfor du ikke bør spise normalt på dagen for dit spring. Vi anbefaler også at drikke massere af vand, især i sommermånederne. Spændingen vil tage en masse af din energi og du vil have brug for den energi din kost giver dig.
Mangler du mad eller drikke til dig og dine venner, så kan Nomad Bar hjælpe dig.

Hvad er de fysiske begrænsninger?

Minimumsalderen for solo-faldskærmsudspring er 16 år, men der er ingen grænse i et tandemspring – du skal dog kunne passe seletøjet. Vores instruktører har erfaring med at springe med kunder fra 4 år og op til 95!
Er du under 18 år skal du have en skriftlig tilladelse fra dine forældre/værge. Vægtgrænsen for et tandem faldskærmsudspring er 110 kg.

Vær opmærksom på man ikke må springe faldskærm når man er gravid.

Er der nogen restriktioner, hvis jeg er handicappet?

Folk med forskellig grad af handicap kan få et tandemspring, men vi skal kende alle detaljer forud for bestilling og den enkelte tandem-master skal godkende dig. – Derudover vil en lægeerklæring måske også være nødvendig.
Vores instruktører har erfaringer med at springe med kunder med forskellige handikapper bl.a. sclerose, spastisk lammede, blinde og døve.
Kontakt venligst vores reception (info@dropzonedenmark.dk / 22 40 11 17) for hjælp.

Hvor lang tid tager det at få et tandemspring?

Det tager alt efter vind og vejr ca. 2-3 timer fra ankomst til afgang. Selve springet vil tage ca. 45-60 sekunder i fritfald, efterfulgt af 5-8 min. skærmflyvning inden du igen står på jorden.

Hvornår skal jeg/vi dukke op?

Jeres tidspunkt i har booket er et ankomsttidspunkt. Så har du booket til f.eks. klokken 13:30, så dukker du/i bare op på pladsen der.

Hvad hvis jeg er bange for højder?

Dette er et meget almindeligt stillet spørgsmål. Hvis du ikke har flyskræk er det usandsynligt, at du vil have et problem. Det skyldes b.la. at vores hjerner ikke er designet til at være så højt oppe og derfor vil den funktion der aktivere ens skræk for højde ikke registrere det, da man ikke har samme højde fornemmelse til jorden som hvis man eksempelvis står på en stige.

Kan jeg trække vejret i frit fald?

Ja! Din fritfaldshastighed er omkring 200 km/t, men du er istand til at trække vejret helt normalt igennem næse. Skulle du mod forventning føle at du ikke kan trække vejret i det frie fald, så prøv at skrig luften ud af lungerne, luk munden og træk vejret roligt igennem næsen.

Hvad sker der, hvis faldskærmen ikke åbner?

Alle springere bærer en hovedskærm (primær) og en reservefaldskærm. Hvis den primære faldskærm undlader at åbne, så vil reserven blive anvendt. Under dit tandemspring vil denne procedure blive udført af din instruktør, -Hvis altså der opstår en fejl med den primære skærm under springet. Ud over de to skærme er der en automatisk anordning, kendt som en sikkerhedsudløser, som vil åbne reserve faldskærmen automatisk, hvis instruktøren ikke er i stand til at gøre det.

Hvilke forsikringsforhold gælder?

Al springaktivitet gennemføres på eget ansvar. Faldskærmsspring er i kategorien farlig sport og kan medføre legemsbeskadigelse, invalidering eller død til følge. Der kan hos enkelte forsikringsselskaber tegnes en forsikring som dækker denne kategori. Når du skriver under på tandemerklæringen bliver du automatisk forsikret igennem Dropzone Denmarks tredjepartsforsikring.

Hvordan booker jeg et gavekort?

Det er heldigvis let at bestille et gavekort. For at få tilsendt et gavekort klik her.

Hvad er gyldigheden af mit gavekort?

Gavekort har en gyldighed på 30 måneder efter udstedelsesdatoen.
G0090519-300x225

Hvorfor vente? Book dit faldskærmsspring allerede i dag!

Klik her

Det koster kun 2.695,-
for et tandem spring du aldrig glemmer.
Gavekort? Læs under FAQ