Forevig din oplevelse med en foto/video pakke


Få optaget hele din oplevelse på video.
Vi laver en samlet video af hele oplevelsen, fra du ankommer til centret og til du lander på jorden med verdens største smil.

Se vores 3 videopakker herunder:

Handcam

Med denne pakke vil tandeminstruktøren tage to kameraer på sin hånd – Dette betyder så at vi er “helt tæt på” hele vejen igennem springet. Det betyder så dog også den er knapt så dynamisk og i forskellige vinkler som outside videopakken. Men til gengæld, så er vi helt helt tæt på. Ligesom med outside, så bliver der filmet og tagetbilleder før, under og efter. Hertil er der også den fordel at vi filmer efter skærmen har åbnet, så du får foreviget turen med faldskærmen.
Maksimum selfie-effekt!

Pris: 795,-

Outside

Med denne videopakke er der en dygtig fritfaldsfotograf som vil følge dig før, under og efter springet. Fordelen ved denne pakke er at, videospringeren har mulighed for at filme og tage billeder fra flere forskellige vinkler i det frie fald. Altså bliver videoen mere dynamisk. Knap så meget selfie – mere af det hele.

Pris: 995,-

Deluxe videopakke

Deluxe videopakke – til dig der ikke kan nøjes. Vi har kombineret begge de to mindre pakker til én stor! Det vil altså sige du får det bedste fra begge verdner. Du får alle vinklerne, mere action og ikke mindst både mere video og flere billeder!
Det ultimative minde fra dit livs største oplevelse!

Pris: 1495,-


Fælles for alle pakker er:

  • Leveret på dit helt eget personlige USB stik
  • Ca. 20min ventetid efter landing på din video
  • Færdigredigeret video på 5-8min med musik og effekter
  • Dertil får du også HD still-billeder med i pakken, antallet kan godt varierer, men typisk omkring 100 stk.
  • Du vil kunne se videoen inde i vores cafe efter du er landet, sammen med hele familien/vennerne.