Forevig din oplevelse med en foto/video pakke


Få optaget hele din oplevelse på video.
Vi laver en samlet video af hele oplevelsen, fra du ankommer til centret og til du lander på jorden med verdens største smil.

Se vores 3 videopakker herunder:

Outside

1: Denne videopakke er der en dygtig fritfaldsfotograf som vil følge dig før, under og efter springet. Fordelen ved denne pakke er at, videospringeren har mulighed for at filme fra flere forskellige vinkler. Altså bliver videoen mere dynamisk.

Pris:750,-

Handicam

2: Her vil tandeminstruktøren tage kamera på hans hånd – Dette betyder så at vi er “helt tæt på” hele vejen igennem springet. Det betyder så dog også den er knapt så dynamisk og i forskellige vinkler som outside videopakken. Men til gengæld, så er vi helt helt tæt på. Ligeså med pakke 1, så bliver der filmet før, under og efter. Hertil er der også den fordel at vi filmer efter skærmen har åbnet (Hvorimod fritfaldsfotografen vil fortsætte i fritfald og herefter åbne hans egen)

Pris:750,-

Deluxe videopakke

3: Deluxe videopakke – Den er til den der ikke kan nøjes. Fordi denne pakke vil der altså både indeholde din egen fritfaldsfotograf OG instruktøren vil tage video på. Det vil altså sige du får det bedste fra begge verdner. Du får altså flere vinkler, mere action og ikke mindst både mere video og flere billeder!

Pris:1200,-


Fælles for alle pakker er:

  • Leveret på dit helt eget personlige USB stik
  • Ca. 20min ventetid efter landing på din video
  • Færdigredigeret video på 5-8min med musik og effekter
  • Dertil får du også HD still-billeder med i pakken, antallet kan godt varierer, men typisk omkring 100 stk.
  • Du vil kunne se videoen inde i vores cafe efter du er landet sammen med hele familien/vennerne.