HALO Oxygen tandemspring 2018 – det ultimative!

Tør du det ekstreme?

Et HALO tandemspring fra 9 kilometer med ilt i fritfald!

Kun d. 18. – 21. maj 2018


Den eneste sande HALO oplevelse

Kun 2 pladser pr. dag i 4 dage

I en meget begrænset periode gør vi det, som intet andet faldskærmscenter i denne del af verden nogensinde før har gjort: Giver dig muligheden for at springe fra 30.000 fod! Det er 9 kilometer oppe!
I samarbejde med lederne af Mount Everest faldskærms-ekspeditionerne, gør Dropzone Denmark det muligt for dig at komme højere end alle andre.
Alle springere vil blive udstyret med et TopOut Aero Oxygen Delivery System – et high-tech system der er designet til brug under ekstreme aktiviteter, i ekstreme miljøer.
Der vil være et system til hver springer under springet, med en maske der gør at du kan ånde den medbragte ilt i højden hvor luften er meget tynd.

Tandemsspring FRA 30.000 fod 9995 kr (inklusiv video og billeder)

d. 18. til 21. maj springer vi Det allerhøjeste tandemspring du kan få - 30.000 fod! (9 km) den normale højde vi springer fra er 13.500 fod (4000 meter) og 20.000 fod. Dvs. du kommer OVER DOBBELT SÅ HØJT OP!
Tror du at du tør presse grænserne, og springe det allerhøjeste? Så læs detaljerne her:
  • Du skal være fyldt 16 år
  • Springdragt, hat, goggles og handsker er inkluderet
  • Springet er inkl. en videopakke bestående af billeder og video taget af din instruktør. Ønsker du at en videomand skal filme dig, betales dette seperat
  • Du må gerne springe flere gange, dog maks 2 gange pr. dag pr. person
Tiderne er meget begrænsede - der er 2 pr. dag i kun 4 dage, så hvis du mener du er klar, kan du booke her: