SOLOKURSUS

SOLOKURSUS MED FØRSTE SPRING FRA 1.000 METER 2.895,-

Er i en større gruppe mennekser, så kontakt os på info@dropzonedenmark.dk eller giv os et ring på +45 22401117

Vi kan skræddersy et event så det passer netop til jer!

Hvis du allerede er faldskærmsspringer kan de individuelle vinger, så fremt kravene overholdes købes for 395 kr. I denne pakke følger og en metalvinge, en stofvinge, en T-shirt og et udemærkelsescertifikat.
DROPZONE DENMARK TILBYDER

Som de eneste i landet nedenstående afbillede Dropzone Vinger


GRUPPETILBUD


Ønsker i at samle en større gruppe mennesker, så er der mulighed for grupperabat, såvel som at vi kan tilpasse kurset til lige præcis jeres kalender og beliggenhed.

Kan i samle en gruppe springer på minimum 5 mand, så er der mulighed for at i hver i sær kan få 10% rabat.

Er i helt oppe på 10 mand eller flere, så kan i få 20% rabat.
Det svarer til et faldskærmsspring for kun 1996 kr. Danmarks billigste!

Hvis i mener at have samlet en flok ligesindede faldskærmsentusiaster, så kontakt os per mail info@dropzonedenmark.dk eller per telefon +45 22401117HVORDAN FOREGÅR ET SOLOKURSUS?1
2
3
4
1
2
3
4

Du tilmelder dig et kursus online, og møder til aftalt tid.

Du møder op til aftalt tid. Der er ca. 5 timers teori

Dine instruktører gennemgår springet med dig endnu engang inden afgang.

Glæd dig til dit første spring af mange! Det er en fantastisk oplevelse.
VIDERE FORLØB

Når du har sprunget dit første solospring fra 4000 meter, så behøver du ikke længere booke tid for at springe. Du har nemlig tilpas meget viden til at vi blot skal give en kort briefing omkring det næste program. Kom derfor blot ud når vejret er lækkert og du har lyst til at springe faldskærm.

Det er en fordel at blive medlem af vores facebookgruppe til koordinering af events og opdatering på vejret. Facebook gruppen her ”Dropzone Denmark Activities Group”

Dine første 8 spring bliver en del af den såkaldte AFF uddannelse og det kan du læse mere om her!
Efter bestået kursus og første spring fortsætter du på level 2.

Når du er færdig med AFF’en, så kan du solospring ud af flyet uden at en instruktør hopper med, men der er fortsat nogle øvelser vi ønsker at du foretager og får briefet og debiefet af en af vores instruktører. Det gør du får at opnå færdighederne til et såkaldt A-licens hvor du officielt set ikke længere er elev.
Alt det praktiske


Find alt det praktiske i de forskellige faner nedenfor. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på +45 22 40 11 17


En overnatning går hånd i hånd med vores professionelle cafe med elitesmiley fra fødevarestyrelsen. Nomad Bar og -Cafe serverer lækker morgenmad, middagsmad og aftensmad.

Det er derfor oplagt at bruge lidt længere tid på dropzonen, mens i nyder synet af faldskærmsspringere og godt vejr. Ønsker din familie at se dig springe faldskærm kan vi klart anbefale at få serveret en burger eller andet på vores store terrasse.

Hvis du vil se hvordan det hele foregår, er du altid velkommen til at komme forbi til en kold øl for at få fornemmelsen af stemningen og professionaliteten.

‘Ønsker du at bestille på forhånd eller lave et specielt arrangement i unikke omgivelser, så kontakt os på info@dropzonedenmark.dk eller per telefon +45 22401117

JUMPERS CHOICE KORT – 200,-
(Giver rabatter i Nomad Bar og Cafe)

Dropzone Denmark tilbyder overnatning i vores bunkhouse bestående af 4 og 8 mands værelser, så du ikke behøver kører langvejs frem og tilbage.

Ved indtjekning bliver der udleveret lagen, sengelinned og håndklæde, så du blot skal medbringe toilet og bad nesecities.

Se priser for overnatnings muligheder nedenfor.

Dropzone Denmark er lokaliseret midt i landet på den jyske hede i Herning Lufthavn.

Tog kan tages fra alle landets hjørner til Herning Station som ligger 10 minutters kørsel fra luthavnen. Hvis man ønsker at blive kørt til adressen, så er en taxi den nemmeste mulighed og kan forventes at koste omkring 200 kr.

Fra Herning Lufthavn kan man ligeledes tage bus 53 (Viborg) eller 13 (Skive) og bede om at blive sat af ved lufthavnen. Det efterlader dig 800 meters gang til Dropzonen med udsigt til alle faldskærmene på vej ned fra himmelen.

Vores team står til rådighed for at hjælpe i den grad der er plads til det, så i skal altid være velkommen til at give os et kald på +45 22401117

Vi glæder os til at springe med dig!Book et solospring