Polterabend


Et minde for livet

Giv den kommende brud eller gom en dag de husker

Et polterabend med tandemspring er et minde for livet og den perfekte symbolik i at springe ud i noget  nyt. Den kommende brud/gom får et trygt og sikkert faldskærmsspring med frit fald og sus i maven, fastspændt på en erfaren tandeminstruktør, der sørger for en fantastisk oplevelse.

 

Hvem kan springe tandemspring?

Tandemspring er åbent for alle i alle aldre, så længe du vejer mellem 35 og 110 kg. Der er ingen krav til fysisk form for at springe i faldskærm.

Der kræver dog at man ikke er påvirket af alkohol!

Læs meget mere om tandemspring her

Priser (pr. person)

Tandemspring fra 4km 2695,-
Depositum ved booking 500,-
Betaling på selve springdagen 2195,-
Tandemvideo & foto pakke fra 795,-
Gruppebookinger

Kontakt os i god tid, så reserverer vi med glæde en bestemt dato til jer. Vi har kapacitet til at tage ca. 70 springere om dagen såfremt der ligger en forudgående aftale. Derudover kan vi også tilbyde forplejning og overnatning.

Så inviter dine venner eller kollegaer med til en dag, de aldrig vil glemme. Hvis du får 10 af dine venner/famile/bekendte med ud at springe, så får DU som bonus dit eget spring betalt.

Ring til Peter Svalø på tlf.: 22 40 11 17 og hør nærmere ang. gruppebookinger.

Foto/video pakke

Ønsker du at få optaget hele din oplevelse på video, så lad en af vores videomænd springe ved siden af dig og instruktøren. Vi laver en samlet video af hele oplevelsen, fra du ankommer til centret og til du lander på jorden med verdens største smil.

Pakken indeholder en super fed redigeret video med dit spring, både før og efter samt HD-still billeder som du får udleveret på et USB-stik umiddelbart lige efter dit spring.

Læs mere her

Hvorfor vente? Book dit faldskærmsspring allerede i dag!

Klik her

Det koster kun 2.695,-
for et tandem spring du aldrig glemmer.
Gavekort? Læs under FAQ