• 2 KM
 • 2.495,-

  • 10-15 sekunders frit fald
  • Fokus på skærmflyvningen
 • Book nu
 • 4 KM
  POPULÆRT VALG
 • 3.495,-

  • 45-55 sek frit fald
  • Det populære valg
 • Book nu
 • 6 KM
 • 5.495,-

  • 85 – 100 sek frit fald
  • Brug af ilt i flyet
 • Book nu


Få dit livs oplevelse – spring i faldskærmEt tandemspring er et minde for livet. Du får et trygt og sikkert faldskærmsspring med frit fald og sus i maven, mens du sidder fastspændt på en erfaren tandeminstruktør, der sørger for at give dig en fantastisk oplevelse.


HVORDAN FOREGÅR ET TANDEMSPRING?


1
2
3
4
1
2
3
4

Du ankommer til Dropzone Denmark og henvender dig i receptionen. Du modtager herefter al undervisning til dit spring. Dette tager 10 min.

Dernæst iklædes du springdragt og seletøj hvorefter dig og din instruktør går til flyet.

Mens i flyver op kan du nyde udsigten over heden og helt ud til Vesterhavet. Når i hopper ud kan du mærke suset i det frie fald inden din instruktør udløser faldskærmen.

I lander stillere og roligt og du kan komme ned til din famile og venner der venter. Har du bestilt video, bliver den tilsendt på e-mail inden for 24 timer.


Videopakker


Fælles for alle Dropzone Denmarks videopakker er at produktet du får udleveret er en professionel komprimeret pakke med din færdigredigeret video samt 150-250 høj kvalitetsbilleder. Alt sammen sendt per e-mail indenfor 24 timer.

Et faldskærmsudspring er så unikt og livsbekræftende at en videopakke er et ”must-have”. Lad ikke denne ”once-in-a-lifetime-experience” gå I glemmebogen. Videopakkerne kan bestilles så sent som på dagen, så spørg endelig indtil det i receptionen eller hos din instruktør.


HANDCAM


Handcam er vores billigste model med kammeraet helt tæt på og knap så dynamisk video i fritfald. Fungerer bedst til skærmflyvningen.

OUTSIDE


Outside er vores mest populære løsning. Med en ekstern kameramand får i foto og video helt tæt på, men ligeledes mere dynamisk video som fanger hele flyet, hele kroppen og nogle dejlige landskabsbilleder. Er bedst til fritfald.

DELUXE


Deluxe pakken er det bedste af begge verdener hvor du får både handcam og outside. Det ultimative minde fra dit livs største oplevelse!

Hvad koster videopakkerne?
Alt det praktiske


Find alt det praktiske i de forskellige faner nedenfor. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på +45 22 40 11 17


Der er ingen aldersgrænse. Man skal blot kunne passe seletøjet. Vores hidtil yngste har været 5,5 år gammel og vores ældste har været 99 år gammel. Personer under 18 år skal have underskrift fra forældre eller værge.

For at springe tandem skal du veje 30-110 kg.

Ankomst tidspunktet er det tidspunkt i booker. Normalt tager det 1 time, men vi anbefaler at du sætter 3 timer af da der kan være forsinkelser.

Når du trykker på “book nu” kommer du videre ind på vores kalender. Her kan du se alle de ledige dage og tider.

Faldskærmsudspring er meget afhængig af vejret og vi kunne aldrig drømme om at springe med dig, hvis ikke vejret levede op til vores strenge sikkerhedskrav!
Vi ringer altid minimum 3 timer inden dit ankomsttidspunkt – og nogle gange før hvis vi på forhånd kan se vejret driller. Dog kan vi også være uheldige at vejret bliver dårligt inden for de 3 timer inden jeres ankomsttidspunkt, hvorpå vi selvfølgelig prøver at ringe hurtigst muligt.
Ved dårligt vejr eller andre omstændigheder ombooker vi selvfølgelig uden beregning! Bare giv os et kald, også finder vi en anden dag der passer.
Medbring praktisk tøj. Det vil sige igen kjoler, højehæle, hættetrøjer eller smykker og ure. Briller og kontaktlinser kan bæres, men informer gerne din instruktør.
Dette er afhængigt af den tid af året du skal springe. I løbet af de koldere måneder er det tilrådeligt at bære flere varme tynde lag. Om sommeren kan man springe i shorts og T-shirt! Flade sko er ideelle som fodtøj til springet (f.eks. løbesko ol.) Du låner en “Dropzone Denmark springdragt” til at bære over dit tøj, sammen med en hat og briller.

Folk med forskellig grad af handicap kan få et tandemspring, men vi skal kende alle detaljer forud for bestilling og den enkelte tandem-master skal godkende dig. – Derudover kan en lægeerklæring måske også være nødvendig.

Vores instruktører har erfaringer med at springe med kunder med forskellige handikapper bl.a. sclerose, spastisk lammede, blinde og døve.

Kontakt venligst vores reception (info@dropzonedenmark.dk /22401117) for hjælp.

Gyldigheden på et gavekort er 30 måneder/2.5 år. Hvis du har booket med et gavekort, så medbring det på dagen.

Har du f.eks. et gavekort fra DuGlemmerDetAldrig, så kan du ikke booke via vores hjemmeside. Der skal du skrive en mail til info@dropzonedenmark.dk med informationer om hvornår og hvilken tid du vil springe (Du kan altid finde ledige tider herinde på vores hjemmeside via. “book nu” knappen) Ud over dato og tid, så skal vi bruge følgende: Navn, Fødselsdato, Telefonnummer, vægt samt om du ønsker dit spring videofilmet.


Bestil et gavekort