Spring tandem nær Aarhus


Danmarks største faldskærmscenter

  • G0010730-e1449759224244-365x365
  • G0117954-365x365
  • JakobMatharu2-365x365

Få dit livs oplevelse – i en faldskærm
Det er et minde for livet at springe tandem. Hos os får du et trygt og sikkert faldskærmsspring, hvor du sidder fastspændt på en erfaren instruktør, der sørger for at give dig en helt fantastisk oplevelse.

 

Hvem kan springe?
Et tandemspring er åbent for alle aldre, du skal blot veje mellem 35 og 110 kg. Der er heller ingen krav til fysisk form for at springe. Og prisen på et tandemspring er bare 2295,-

Vi har desuden også stor erfaring med at springe med handicappede. Kontakt os gerne på telefon eller mail, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Priser (pr. person)

Tandemspring fra 4km 2295,-
Depositum ved booking 500,-
Betaling på selve springdagen 1795,-
Tandemvideo & foto pakke 750,-
  • Danmarks største
  • Egen hangar i Herning
  • Hyggelige café og bar med international stemning
  • Vi ligger lige uden for Herning, tæt på motorvejen fra fx Aarhus

Kun en times kørsel fra Aarhus

Hvordan foregår et tandemspring?

Du ankommer til Dropzone Denmark faldskærmscenter og henvender dig i receptionen.

Herefter modtager du al undervisning til dit spring. Dette tager ca. 10 min.

Dernæst får du springdragt og seletøj på, hvorefter dig og din instruktør går ud til flyveren.

Du flyver nu ca. 20 min. med din instruktør, før I skal springe. Når I er sprunget, er I ca. 45 sekunder i fritfald, før instruktøren trækker faldskærmen.

I hænger nu i ca. 1500 meters højde, og kan herfra på klare/skyfrie dage se havet. I flyver rundt i ca. 5 min., hvor I nyder udsigten og roen.

I lander stille og roligt, og du kan komme hen til din familie og venner. Har du bestilt video, modtager du den senest 30 min. efter dit spring.

Gruppebookinger

Vi har kapacitet til at tage ca. 70 springere om dagen, hvis der ligger en aftale herom. Så kontakt os i god tid, hvis du vil lave en gruppebooking.

Vi kan derudover også tilbyde forplejning og overnatning. Så inviter gerne dine venner eller kollegaer med til en dag, de aldrig vil glemme!

Ring til Peter Svalø og hør mere om gruppebookinger.

tlf.: 22 40 11 17

Foto/video pakke

Hvis du vil forevige dit spring, så lad en af vores videomænd springe ved siden af dig og din instruktør. Vi laver en samlet video af hele oplevelsen, fra du ankommer til vores faldskærmscenter og til du lander på jorden igen.

Pakken omfatter en fed redigeret video med dit spring, både før og efter samt HD-still billeder, som du får på et USB-stik kort efter dit spring.

Læs mere her

Hvorfor vælge Dropzone Denmark?

Vi er bl.a. Danmarks eneste professionelle faldskærmscenter. Vores dygtige instruktører har alle rigtig mange spring i bagagen, og er de dygtigste instruktører i landet! Dropzone Denmark er desuden direkte godkendt af Trafik og byggestyrelsen som faldskærmscenter på lige fod med f.eks. et flyselskab.

Vi har mange faciliteter på området, som gør du og dine eventuelle gæster kan have en hyggelig dag hos os. Nomad Café serverer bl.a. lette anretninger, varme og kolde drikkevarer som kan nydes inde i cafeen, eller ude i solen – og om aftenen omdannes caféen til en hyggelig og international bar med springere fra hele verden.

Hvorfor vente? Book dit faldskærmsspring allerede i dag!

Klik her

Det koster kun 2.695,-
for et tandem spring du aldrig glemmer.
Gavekort? Læs under FAQ