Den perfekte gave til konfirmanden: En oplevelse der skaber minder for livet

Er du på udkig efter den perfekte gave til konfirmanden? Ønsker du at give dem en oplevelse, de aldrig vil glemme? Hos Dropzone Denmark har vi den ideelle løsning! Vores tandemspring er ikke blot en adrenalinfyldt aktivitet; det er også en unik mulighed for konfirmanden at træde ind i voksendommens verden med selvtillid og spænding. 

Tandemspring er en uforglemmelig oplevelse og den perfekte gave til konfirmanden

Tandemspring tilbyder en uforglemmelig oplevelse, hvor konfirmanden bliver fastspændt til en af vores dygtige instruktører og springer ud fra f.eks. 4500 meters højde, hvilket er vores mest populære springhøjde. Det varer omring 2-4 timer og er perfekt til både unge og voksne. Dette fantastiske eventyr er faktisk uden aldersgrænse, hvilket gør det til en ideel gave til konfirmanden, der står på tærsklen til voksenlivet.

Hos Dropzone Denmark er vi eksperter i at flytte grænser gennem faldskærmsudspring. Vi har set, hvordan tandemspring styrker selvtilliden hos unge mennesker. Det giver dem mulighed for at overvinde frygt og afprøve grænser – en oplevelse, som mange af vores tidligere konfirmand-springere har beskrevet som livsforandrende. Det er ikke bare et spring; det er en rejse mod at opdage deres indre mod og styrke. Mange konfirmander, som har prøvet tandemspring, melder sig direkte til vores solokurser, når de bliver 16 år!

Giv en gave der skaber langvarige minder

Forestil dig, hvordan konfirmanden vil stråle af glæde, når de deler denne oplevelse med venner og familie! Hele vejen fra forberedelserne til det selve springet kan de skabe uforglemmelige minder sammen - og hvem kan sige nej til en chance for at svæve gennem luften og føle friheden? 

Med vores gavekort til tandemspring kan du give en unik og betydningsfuld gave. Gavekortene starter fra blot 500 kr., og vi anbefaler at tilføje et smukt kort med personlige hilsner fra dig og eventuelt de andre, der sammen bidrager til denne livsforandrende oplevelse. På den måde bliver det ikke bare en gave, men også et emne til samtale, der skaber varige minder.

Så hvis du ønsker at give den perfekte gave til konfirmanden, lad Dropzone Denmark hjælpe dig med at tage det første skridt mod en fantastisk oplevelse. Bestil dit gavekort i dag, og lad os sammen tage springet ind i det frie fald – en oplevelse, de vil huske for livet! Giv en gave, der ikke blot føles god i øjeblikket, men som også giver konfirmanden mulighed for at vokse, udforske og drømme større end nogensinde før.


Kristín Anný Walsh
Marketing, salg og event manager

Kristín Anný Walsh er ikke en erfaren faldskærmsspringer, da hun kun har lavet et tandemspring. Hun blev dog ansat hos Dropzone Denmark i 2024 for at forbedre og effektivisere kommunikation på diverse platforme, samt virksomhedens marketing- og salgsindsatser, og holde styr på de mange forskellige årlige events.

Hun bidrager med et unikt perspektiv til ledelsesteamet, da hun bringer erfaringen fra at være nybegynder i sporten med sig.