Gaveidéer til hende der kan lide fart og spænding!

1. Solo faldskærmskursus - den perfekte gave til hende der kombinerer det vildeste adrenalin sus og personlig udvikling

Et eventyr i fritfald med ca. 200 km i timen!

Forestil dig hendes glæde, når hun får mulighed for at lære at springe faldskærm ved Danmarks førende faldskærmscenter. Vores AFF (Accelerated Freefall) kursus er udviklet til at få både erfarne eventyrere samt nybegyndere i gang med faldskærmsudspring i sikre rammer.

Dette er ikke bare en gave – det er en udsøgt mulighed for personlig vækst og empowerment.

Et solo faldskærmskursus kan være en transformativ oplevelse. Gennem træningen konfronterer deltagerne deres frygt og usikkerhed, hvilket fremmer mod og selvværd. Den intense oplevelse af at springe ud fra en flyvemaskine kræver fokus og beslutsomhed, hvilket styrker evnen til at træffe hurtige beslutninger under pres. Desuden lærer deltagerne værdien af tillid – både til sig selv og til det team, der understøtter dem. Ved at overvinde mentale og fysiske udfordringer opnår man en dyb følelse af præstation, som kan oversættes til andre aspekter af livet, både personligt og professionelt. Faldskærmspring bliver således ikke blot en sport, men en katalysator for personlig udvikling.

Kurset starter som regel kl. 17.00 med 4-5 timers intensiv teoretisk og praktisk undervisning. Her vil hun lære alt fra sikkerhedsprocedurer til teknikker til at styre faldskærmen, som vil forberede hende grundigt til det spændende første faldskærmsspring. Hvis kurset bookes på en fredag, vil hun dagen efter (hvis vejret tillader det) tage sit første solo spring i fuld højde, og opleve det betagende frie fald.

2. Tandemspring – Den perfekt gaveidé til hende der vil opleve suset i trygge hænder på en professionel instruktør

Uanset om hun er en adrenalin junkie eller blot nysgerrig efter at prøve noget nyt, vil et tandemspring med os være en spændende rejse ind i skyernes rige. Tandemspring er en oplevelse, der kombinerer spænding og frihed på en særdeles unik måde. At kaste sig ud fra et fly med en professionel instruktør giver en adrenalinfyldt følelse af at flyve, som få andre aktiviteter kan matche. Det er en perfekt gaveidé til den eventyrlystne person, der har alt, eller til en, der trænger til at udfordre sig selv og opleve noget udover det sædvanlige. Udover den intense oplevelse skaber tandemspring også minder for livet, og det at dele en sådan oplevelse med venner eller familie kan styrke båndet imellem jer.

Dropzone Denmark er Danmarks eneste professionelle faldskærmscenter og tilbyder det største udvalg af springhøjder i Danmark. Så hun kan vælge lige præcist den højde, der passer bedst til hendes mod og behov. Vores instruktører er nøje udvalgt på baggrund af deres professionalisme, mange års erfaring og evne til at skabe en tryg og behagelig oplevelse for alle springere. 

Så hvis hun foretrækker at tage springet i selskab med en erfaren instruktør, så er et tandemspring den perfekte gave. Giv gaven af frihed og eventyr i trygge rammer – det vil altid blive husket.

3. Mini ferie med faldskærmsspring på menuen i hjertet af Jylland

Giv hende en mini ferie, hvor eventyr og rekreation går hånd i hånd. Ved at kombinere et tandemspring eller et solo faldskærmskursus med en overnatning i vores hyggelige bunkhouse eller på vores skønne campingplads, kan I tage et lidt anderledes og mindeværdigt mini-ferie sammen.

Forestil dig, hvordan I kan sætte jer til rette og nyde en lækker burger og måske en iskold øl i vores café & bar, NOMAD, efter en dag fyldt med spændende adrenalinoplevelser. I kan derefter tilbringe natten i vores bunkhouse eller i jeres eget telt/campingvogn på vores campingplads. Her vil der være rig mulighed for at tale om dagens oplevelser og lade hende lande blidt efter det intense første faldskærmsudspring!

Vores café er det centrale mødested i Dropzone Denmark, hvor tandemgæster samt både nye og erfarne springere kan samles og nyde hyggelige øjeblikke i en international bar- og caféatmosfære.

Vi tilbyder et variere sortiment af mad og drikke til gode priser, og der er masser af plads til at nyde maden både indendørs og på vores store, indbydende terrasse, hvor I kan følge med i landingsbanen og se de mange faldskærme, der svæver ned fra himlen.

Dropzone Denmark har også et dejligt bunkhouse med 24 sengepladser fordelt på værelser til 4 og 8 personer samt en campingplads lige ved siden af. Faciliteterne inkluderer herre- og dameomklædning med brusere og toiletter, kun 50 meter fra hovedbygningen, hvor receptionen, shoppen, caféen og hangaren befinder sig.

Indbydelsen til at træde ind i en verden af højder og eventyr er kun et klik væk. Uanset hvilke oplevelse du vælger fra disse gaveidéer til hende hos Dropzone Denmark, kan vi med sikkerhed sige at det bliver en gave hun aldrig vil glemme.

Kristín Anný Walsh
Marketing, salg og event manager

Kristín Anný Walsh er ikke en erfaren faldskærmsspringer, da hun kun har lavet et tandemspring. Hun blev dog ansat hos Dropzone Denmark i 2024 for at forbedre og effektivisere kommunikation på diverse platforme, samt virksomhedens marketing- og salgsindsatser, og holde styr på de mange forskellige årlige events.

Hun bidrager med et unikt perspektiv til ledelsesteamet, da hun bringer erfaringen fra at være nybegynder i sporten med sig.