HALO faldskærmsudspring - Europas højeste faldskærmsspring

Hvis du er på udkig efter en adrenalinfyldt oplevelse, der er noget helt unikt, så bør overveje at deltage i HALO Boogie og foretage et HALO faldskærmsudspring. Dette spektakulære event giver både erfarne faldskærmsspringere og tandem gæster muligheden for at hoppe ud fra 7,6 kilometer højde. Det er ikke bare et spring; det er en oplevelse for livet!

Hvad er et HALO faldskærmsspring?

HALO står for High Altitude - Low Opening, en faldskærmsteknik, der faktisk blev udviklet af militæret for at muliggøre hurtig nedstigning uden at blive opdaget. I princippet er langt de fleste faldskærmsudspring, eller alle dem hvor der er noget fritfald, et HALO spring. Men til de spring vi kalder HALO spring, bruger vi iltsystem der hedder HALO2, og der får de sit navn fra.

Når faldskærmsspringerne springer ud af flyet fra 7,6 KM og venter så længe som muligt med at udløse sin faldskærm. Dette gør vores HALO faldskærmsudspring til en speciel aktivitet, der kræver både nøje planlægning og forberedelse for at sikre, at alle involverede har en sikker og ikke mindst god oplevelse.

Teamet bag arrangementet vil blive ledet af den verdensklasse faldskærmsudspringer Paul Henry de Baér, også kendt som PH. Han har ansvaret for faldskærmsudspringet ved Everest samt en række andre ekspeditioner. PH har desuden udført faldskærmsudspring på alle 7 kontinenter, herunder Antarktis - alt sammen på blot 7 måneder. 7 faldskærmsudspring, 7 kontinenter, 7 måneder.

Da springet foregår i en altitude så høj, kræver det brug af ilt under hele oplevelsen. Dette betyder, at du vil have brug for et iltsystem, der er tilpasset de høje spring. Det system, vi anvender, hedder HALO2. Det er specielt udviklet af et team af specielister, inklusiv PH, til faldskærmsudspring for at maksimere din sikkerhed og komfort under springet.

Hvor højt er et HALO faldskærmsudspring?

Et HALO faldskærmsudspring hos Dropzone Denmark er 7,6 KM højt. Hvilket også gør det til det højeste faldskærmsudspring i Europa.

Hvor hurtigt falder man i et HALO spring?

Når du springer fra 7,6 KM højde, får du op til to minutter i frit fald, hvor du kan nå hastigheder på op til ca. 550 km/t. Forestil dig følelsen af frihed og eufori, mens du dykker mod jorden i en hastighed, der næsten er uhørt!

Hvad er kravene for at kunne foretage et HALO spring?

For at kunne foretage et solo HALO faldskærmsudspring, skal du have opnået et USPA-C licens eller lignende. Dette betyder at du mindst skal have 200 faldskærmsudspring.

Opfylder du ikke kravene for at kunne foretage et solo faldskærmsudspring, tilbyder vi selvfølgelig også tandem HALO spring. Som altid skal du have helbred til at kunne foretage et faldskærmsudspring generelt, men du skal være ekstra opmærksom på at et HALO spring er en større belastning for kroppen. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Er et HALO spring sikkert?

Et HALO spring er uden tvivl et af de farligste spring du kan foretage, både som sport springer, men også med hensyn til et tandemspring.

Risikoen for hypoxi er høj og derfor er det rigtige udstyr, planlægning og grundig forberedelse noget af det allervigtigste for din sikkerhed.

Med PH og hans team, der er specialiserede i HALO faldskærmsudspring, vil du kunne føle dig tryg under hele oplevelsen her hos Dropzone Denmark. Alle deltagere gennemgår en grundig briefing før springet, så du er helt klar over, hvad der venter dig. Desuden er udstyret, der anvendes, topmoderne og gennemgår regelmæssige sikkerhedstests for at sikre, at alt er i den bedst mulige stand.

Alt bliver grundigt tjekket, cross-tjekket og triple-tjekket på jorden inden du stiger op i flyvemaskinen, i flyet samt lige inden du skal springe. Der tages ingen chancer, så hvis der på noget tidspunkt vil være noget som helst tvivl angående udstyr, deltager eller andet vil det sætte en stopper for et HALO spring. Det gælder både udstyr samt springerens tilstand.

HALO boogie - meget mere end "bare" et event

Et HALO spring er betydeligt anderledes end et "almindeligt" faldskærmsspring. Selvom du måske har flere hundrede spring bag dig eller har prøvet et tandemspring før, vil et HALO faldskærmsspring give dig en helt anden og mere intens oplevelse. 

Udover de vilde spring du kan lave under HALO boogie, er det en social begivenhed, hvor du kan møde ligesindede eventyrere fra hele verden. Det er en fantastisk mulighed for at netværke med andre faldskærmsspringere og dele erfaringer. Det er den perfekte måde at deltage i en aktivitet, der gang på gang bringer folk sammen gennem deres fælles passion for faldskærmssport.


Hnornår er den næste HALO boogie?

Den kommende HALO BOOGIE finder sted i uge 32 i 2025, fra onsdag den 6. til søndag den 10. august. Registreringen åbner snart, men du kan allerede nu tilmelde dig vores event på Facebook. På den måde kan du følge med i, hvornår registreringen går i gang.

Kristín Anný Walsh
Marketing, salg og event manager

Kristín Anný Walsh er ikke en erfaren faldskærmsspringer, da hun kun har lavet et tandemspring. Hun blev dog ansat hos Dropzone Denmark i 2024 for at forbedre og effektivisere kommunikation på diverse platforme, samt virksomhedens marketing- og salgsindsatser, og holde styr på de mange forskellige årlige events.

Hun bidrager med et unikt perspektiv til ledelsesteamet, da hun bringer erfaringen fra at være nybegynder i sporten med sig.