Tandemspring - videopakke guide og priser

Er du klar til et faldskærmsudspring, der vil tage dit hjerte med storm? Denne "once in a lifetime" oplevelse er som intet andet og vil få adrenalinen til at pumpe som aldrig før! Den eneste udfordring? Det går alt for hurtigt! Men frygt ej – vi har løsningen, så du kan genopleve det vilde eventyr igen og igen.

Vi tilbyder video pakker, der fanger hele forløbet af dit eventyr. Fra det øjeblik, du ifører dig udstyret, til du står på jorden igen med et stort smil – vi dokumenterer hvert eneste øjeblik! Du vil modtage en lækker, færdigredigeret video, der fremviser alle højdepunkterne fra dit spring samt over 100 fantastiske billeder i høj kvalitet. Og bare rolig, vi sender det hele direkte til din e-mail så snart det er færdigredigeret så du kan downloade det hele på din enhed.

Som en ekstra bonus får du også en kort video, perfekt til at dele på sociale medier og vise alle dine venner, hvor modig (og sjov) du er! Så tag springet, og lad os sørge for, at du har minderne – og beviset – på din fantastiske oplevelse! 🌟✈️📸

Handcam videopakke

I denne pakke sidder kameraet i en smart handske, som din dygtige instruktør har på den ene hånd, og det følger dig som en trofast følgesvend hele vejen fra det dramatiske udspring til den bløde landing.

Men vent, der er mere! Fordelen ved denne pakke er, at du får din første reaktion efter faldet med på videoen – et øjeblik, du ikke vil gå glip af! Din instruktør vil også filme de fantastiske flyveture, hvor I sammen suser gennem luften, og måske endda laver nogle imponerende tricks med faldskærmen, inden I når jorden.

Hele oplevelsen fanges på video, der varer omkring 5-7 minutter, og du modtager også et væld af billeder. Vi leverer alt dette sprøde indhold via en link som vi sender til din email og du kan downloade på din egen computer. Så kan du genopleve dit eventyr så længe du lever.

Pris på HANDCAM videopakken: 

2 km       795,-

4,5 km   795,-

6km        1.195,-


Outside videopakke

Forestil dig selv i hangaren, mens du iklæder dig dit grej, og så glider vi naturligvis over til den betagende udsigt fra flyet. Derefter dykker vi ned i dit frie fald, hvor du svæver gennem luften med svimlende 200 km/t – før du stolt lander tilbage foran hangaren!

Din personlige videomester? En af vores professionelle videospringere, der har monteret to action-cams på sin hjelm. Mens han eller hun elegant flyver igennem luften med dig, fanger de dit enorme smil fra alle de rigtige vinkler og sørger for at den spektakulære baggrund følger med. Når din instruktør åbner skærmen, fortsætter videospringeren sin mission i frit fald ved at åbne sin skærm lidt længere nede. Han lander før jer, så han kan være klar til at fange det brag af en landing, når du og din instruktør rammer jorden.

Denne pakke giver dig uforglemmelige optagelser fra alle vinkler imens du er i frit fald, så du kan vise alle, hvad det vil sige at flyve! Derudover vil din videomester også tage ca. 120-150 billeder af høj kvalitet – perfekt til at sikre, at du har bevis for at du rent faktisk har gjort det! Ulempen ved kun at vælge en outside pakke, er at du vil ikke få et video af når du svæver under faldskærmen.

Pris på OUTSIDE videopakken: 

2 km       Ikke muligt

4,5 km   995,-

6km        1.495,-


Deluxe videopakke

Med vores Deluxe-pakke får du det bedste af begge verdener – en fantastisk redigeret video, der samler alle de vigtige øjeblikke af dit spring! Oplev din stunt fra forskellige vinkler, både "up close & personal" med din egen videospringer og de nære, action fyldte klip fra din instruktør med handcam. Det er ikke bare en video; det er en hel oplevelse, der fanger essensen af din præstation uden at gå på kompromis med noget som helst.

Du får derudover en gratis valgfri t-shirt fra vores merch shop med når du vælger denne pakke!

Pris på DELUXE videopakken: 

2 km       Ikke muligt

4,5 km   1.495,-

6km        1.995,-

Jeg husker stadig mit første tandemspring – jeg var ung og uvidende, og da jeg sad på flyets kant og kiggede ned, kunne jeg mærke både frygt og ren eufori ramme mig. Det var magisk! Og den gode nyhed? Jeg har stadig videoen! Når jeg en sjælden gang finder den frem, bliver jeg revet tilbage til det sugende rush i maven og den følelse af frihed. Det er præcis det, en tandemvideo kan – den giver dig et nostalgisk kick, så du på et splitsekund mærker adrenalinet pumpe ligesom første gang du kastede dig ud fra en flyvemaskine.

Her hos Dropzone Denmark vil vi sikre, at du altid kan genopleve dit skønne faldskærmsudspring! Derfor stræber vi for at filme hver eneste tandemspring - ja, selv dem uden en forudbestilt videopakke! 🪂 Så hvis du efter dit spring sidder med en lille angrende følelse over ikke at have dokumenteret dit modige eventyr, så bare rolig. Kontakt os, og i de fleste tilfælde kan vi glæde dig med, at din fantastiske video allerede er klar til at blive sendt direkte til dig! 💨✨

Så hop på og lad os catch the thrill of the jump – du ved aldrig, hvornår du får brug for at vise dine venner, hvordan du svævede gennem luften! 😄

Book dit tandemspring her!

Kristín Anný Walsh
Marketing, salg og event manager

Kristín Anný Walsh er ikke en erfaren faldskærmsspringer, da hun kun har lavet et tandemspring. Hun blev dog ansat hos Dropzone Denmark i 2024 for at forbedre og effektivisere kommunikation på diverse platforme, samt virksomhedens marketing- og salgsindsatser, og holde styr på de mange forskellige årlige events.

Hun bidrager med et unikt perspektiv til ledelsesteamet, da hun bringer erfaringen fra at være nybegynder i sporten med sig.