Efter dit første faldskærmsspring

Kim Bo Larsen Artikler

Har du sprunget et faldskærmsspring for første gang i år, hos os eller et andet sted?

United States Parachute Association (USPA) Har produceret en lille film om hvad der venter efter dit første faldskærmsspring. Du kan nemt komme videre og få et certifikat.
Efter din grunduddannelse hos os, koster et faldskærmsspring 100 kr. eller 190 kr. afhængig af højden, og en helt ny verden af muligheder venter. Du kan flyve rundt på himlen med dine venner.

Dropzone Denmark er som de eneste i Danmark medlem af verdens største faldskærms-organisation USPA. Vi træner vores elever efter deres program, som er det mest afprøvede, gennemførte og effektive i verden. Et USPA certifikat er gyldig overalt i verden.

Du kan booke dit solokursus og læse om vores program her. Har du allerede fået et solokursus, kan du booke dit videre forløb ved at sende en mail til philip@dropzonedenmark.dk

Du kan læse om USPAs træningsprogram her

USPAbadge2Når du er færdig med AFF (7 godkendte solospring) må du springe solospring fra 4000 meters højde, og du kan fortsætte din vej mod de 40 spring for at få dit certifikat hvor du inden skal bestå stabilitetsprøve, færdighedsprøve, skærmflyvningsøvelser og en teoriprøve. Derefter er du certificeret faldskærmsudspringer. Med et certifikat kan du videreuddanne dig til formationsspringer eller freeflyer, springe uden overvågning af instruktører og springe i udlandet. Der venter rigtigt mange spændende oplevelser.

Du kan læse flere spændene artikler fra Dropzone Denmark her.