Solospring og uddannelsesforløb


Spring solospring i faldskærm – vejen til certificeret faldskærmsspringer

Dit første solospring

I modsætning til hvad mange tror, så behøver man ikke at tage et tandemspring, før man springer solo. Alt du behøver er et kort introkursus, hvor du lærer både det teoretiske og praktiske i forhold til at hoppe ud af et fly.

Når du booker dit solospring, vælger du hvilken dag, du vil på introkursus. Det kunne f.eks. være en fredag fra 17-22. Her lærer du bl.a. hvordan du styrer faldskærmen og løser evt. fejlfunktioner.

Dagen efter er du klar til dit solospring, når du har bestået de praktiske prøver. Vær opmærksom på at det kan tage nogle timer før du får dit spring alt efter antallet af deltagere og vejrforholdene.

Efter dit første spring er det ikke længere nødvendigt at booke et spring. Du dukker bare op inden for vores åbningstid og så tager vores erfarne instruktører sig af dig.

Certifikat

Ved at tage et solospring er du allerede begyndt på uddannelsen til certificeret faldskærmsspringer. Med et certifikat må du springe sammen med alle dine nye venner hos Dropzone Denmark og rundt om i hele verden. Det er en verden af nye sjove oplevelser der åbner sig.

Solokursus inkl. første spring
fra 4000 meter 3595,-
DZDK's fritfaldsuddannelse
Level 1-3 (pr. level) 1665,- inkl. alt
Level 4-7 (pr. level) 1165,- inkl. alt
Level 8 465,- inkl. alt
Andre udgifter i forbindelse med faldskærmsudspring
Pakning af din faldskærm 65,-
Grejleje pr. spring 100,-
Pakkekursus, så du selv kan pakke 350,-
Stævnegebyr (pr. dag) 50,-

Fritfaldsuddannelsen (AFF)

På AFF uddannelsen kommer du direkte i 4.000 meters højde, hvorfra du får ca. 50 sekunders fritfald. Den består af 8 spring og er det første skridt på vejen til at blive en selvstændig faldskærmsspringer. Den er bygget helt simpelt, op hvor hvert spring er et level du skal bestå for at gå videre til næste level.

Inden hvert spring vil der være noget undervisning på jorden, så du er helt afklaret med hvad der skal ske i luften. På level 1-3 har du 2 instruktører med i fritfald, som kan assistere dig i springet. På level 4-7 har du kun en instruktør med. Level 8 foregår fra 1.500 meters højde hvor instruktøren bliver i flyet når du hopper af.

.

På AFF uddannelsen lærer du bl.a. at

  • Hoppe stabilt af flyet
  • Flyve fremad i fritfald som James Bond
  • Åbne din faldskærm selvstændigt og sikkert
  • Dreje til højre/venstre og lave forlæns/baglæns salto
  • Flyve din faldskærm sikkert og selvstændigt og lande indenfor et lille område
  • Have det sjovt i fritfald, og samtidig være sikker

Hvorfor vente? Book dit faldskærmsspring allerede i dag!

Klik her

Det koster kun 2.695,-
for et tandem spring du aldrig glemmer.
Gavekort? Læs under FAQ