Tandemspring


Tandemspring – to i en faldskærm

  • G0010730-e1449759224244-365x365
  • G0117954-365x365
  • JakobMatharu2-365x365

Få dit livs oplevelse – spring i faldskærm
Et tandemspring er et minde for livet. Du får et trygt og sikkert faldskærmsspring med frit fald og sus i maven, mens du sidder fastspændt på en erfaren tandeminstruktør, der sørger for at give dig en fantastisk oplevelse.

 

Hvem kan springe tandemspring?
Tandemspring er åbent for alle i alle aldre, så længe du vejer mellem 35 og 110 kg. Der er ingen krav til fysisk form for at springe i faldskærm. Vores ældste faldskærmsudspringer til dato er 100 år gammel! Prisen på tandemspringet er bare 2695,-

Vi har stor erfaring med at springe med handicappede. Bl.a. lamme, døve og blinde. Kontakt os for at arrangere dette.

– Hos Dropzone Denmark kan du nu prøve EU’s højeste tandemspring, det er et spring fra 6 KM!
Læs mere her

Priser (pr. person)

Tandemspring fra 4km 2695,-
Depositum ved booking 500,-
Betaling på selve springdagen 2195,-
Tandemvideo & foto pakke fra 795,-

Hvordan foregår et tandemspring?

Du ankommer til Dropzone Denmarks faciliteter og henvender dig i receptionen.

Du modtager herefter al undervisning til dit spring. Dette tager 10 min.

Dernæst iklædes du springdragt og seletøj hvorefter dig og din instruktør går til flyveren.

I flyver ca. 20 min. før i skal springe ud i det blå. Når i er sprunget har i fritfald i ca. 45 sekunder, før instruktøren trækker faldskærmen.

I hænger nu i faldskærmen i ca. 1500meters højde. Herfra kan i på klare/skyfrie dage se havet. I flyver rundt i ca. 5 min hvor i nyder udsigten og roen omkring jer.

I lander stillere og roligt og du kan komme ned til din famile og venner der venter. Har du bestilt video får du den senest 30min efter dit spring.

Gruppebookinger

Kontakt os i god tid, så reserverer vi med glæde en bestemt dato til jer. Vi har kapacitet til at tage ca. 70 springere om dagen såfremt der ligger en forudgående aftale. Derudover kan vi også tilbyde forplejning og overnatning.

Så inviter dine venner eller kollegaer med til en dag, de aldrig vil glemme. Hvis du får 10 af dine venner/famile/bekendte med ud at springe, så får DU som bonus dit eget spring betalt.

Ring til Peter Svalø og hør nærmere ang. gruppebookinger.

tlf.: 22 40 11 17

Foto/video pakke

Ønsker du at få optaget hele din oplevelse på video, så lad en af vores videomænd springe ved siden af dig og instruktøren. Vi laver en samlet video af hele oplevelsen, fra du ankommer til centret og til du lander på jorden med verdens største smil.

Pakken indeholder en super fed redigeret video med dit spring, både før og efter samt HD-still billeder som du får udleveret på et USB-stik umiddelbart lige efter dit spring.

Læs mere her

Hvorfor vælge Dropzone Denmark?

Dropzone Denmark er Danmarks eneste professionelle faldskærmscenter. Vores dygtige instruktører har alle rigtig mange spring, og er de dygtigste i landet! Vi er en virksomhed som er direkte godkendt af Trafik og byggestyrelsen som faldskærmscenter på lige fod med f.eks. et flyselskab.

Vores faciliteter er bygget op til formålet, og du og dine gæster vil ikke blive skuffede. Nomad Cafe serverer lette anretninger, varme og kolde drikkevarer som kan nydes inde i cafeen, eller ude i solen, hvor du også kan se faldskærmene lande.

Læs mere om Nomad Café

Hvorfor vente? Book dit faldskærmsspring allerede i dag!

Klik her

Det koster kun 2.695,-
for et tandem spring du aldrig glemmer.
Gavekort? Læs under FAQ